Top » Winkel » Privacy verklaring
         Mijn account |  Inhoud winkelwagen |  Kassa  
Winkelwagen  meer
0 items
Categorieen
Zundapp (1800)
Zundapp Famel (90)
Kreidler (442)
Yamaha (186)
Solex onderdelen (168)
Sachs onderdelen (66)
Puch onderdelen (16)
Service en reparatie (24)
Universeel (266)
Bevestigingsmaterialen (126)
Oldtimers op merk (50)
gebruikte onderdelen
eenmalige onderdelen (35)
Folders en onderdelenboeken (86)
Puch Maxi
Speciale aanbiedingen
Nieuwste producten
Ga naar...
Snel zoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om te vinden waar u naar zoekt.
Geavanceerd zoeken
Speciale aanbieding  meer
6833016 Cilinder met kop en zuiger Zundapp Ks125 luchtkoeling
6833016 Cilinder met kop en zuiger Zundapp Ks125 luchtkoeling
649,00
499,00
Informatie
Verzending & Retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Bestsellers
01.90001 Haak-in nippel
02.5632801 4506 Handvatset lang Lusito blok Zundapp/Kreidler
03.6817978 3609 Voorvork keerring Zundapp
04.6820023 3914 Olievuldop Zundapp rood alle modellen
05.6833104 3316 Doorvoerrubber zwart Zundapp voor koplamphuis
06.6833102 3314 Doorvoerrubber grijs Zundapp voor koplamphuis
07.6830290 4416 Remsegmentveer Zundapp groot
08.6829841 3306 Rubberset motorophanging onder Zundapp 517
09.6827091 0403 Zijdekseltule 17x8 Zundapp 529
10.6830324 Schakelkogel 7mm Zundapp
Talen
Nederlands English Deutsch
Privacy verklaring Privacy verklaring

Matton Oldtimers, handelend onder de naam www.matton.nl, gevestigd aan de
Kaaidijk 1 3998 WH Schalkwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
Matton Oldtimers Kaaidijk 1 3998 WH Schalkwijk
Tel: +31 622 898280 E-mail: winkel@matton.nl

Cees Matton is de Functionaris Gegevensbescherming van Matton Oldtimers
Hij is te bereiken via cees@matton.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Matton Oldtimers verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- Faxnummer
- E-mailadres
- Betalingsgegevens
- Ordergegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via winkel@matton.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Matton Oldtimers verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Matton Oldtimers neemt nooit op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Matton Oldtimers) tussen zit. Matton Oldtimers gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
Webwinkel software OS-commerce en website ontwerp/beheer m.b.v. Xcat, ontwikkeld door SISD.nl

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Matton Oldtimers bewaart je eerder omschreven persoonsgegevens tot aan schriftelijke opzegging om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren deze bewaartermijn voor de volgende persoonsgegevens: Voor- en achternaam, Geslacht, Adresgegevens, Geboortedatum, Telefoonnummer, Faxnummer, E-mailadres, betalingsgegevens, ordergegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden
Matton Oldtimers verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Matton Oldtimers gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of op verzoek te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Het verwijderen van je account kan uitsluitend door middel van een schriftelijk verzoek gedaan worden. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar winkel@matton.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage of permanente verwijdering van je account door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Matton Oldtimers zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Matton Oldtimers wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Matton Oldtimers neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via winkel@matton.nl

Akkoordverklaring
Je verklaart akkoord te gaan met de privacyverklaring van Matton Oldtimers als je een account aanmaakt. Indien je reeds een account hebt en toch niet akkoord gaat, dien dan een schriftelijk verzoek, zoals hierboven omschreven, in om je account te laten vervallen. Matton Oldtimers zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Doorgaan
Winkelwagen  meer
0 items
Snel zoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om te vinden waar u naar zoekt.
Geavanceerd zoeken
Informatie
Verzending & Retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Bestsellers
01.90001 Haak-in nippel
02.5632801 4506 Handvatset lang Lusito blok Zundapp/Kreidler
03.6817978 3609 Voorvork keerring Zundapp
04.6820023 3914 Olievuldop Zundapp rood alle modellen
05.6833104 3316 Doorvoerrubber zwart Zundapp voor koplamphuis
06.6833102 3314 Doorvoerrubber grijs Zundapp voor koplamphuis
07.6830290 4416 Remsegmentveer Zundapp groot
08.6829841 3306 Rubberset motorophanging onder Zundapp 517
09.6827091 0403 Zijdekseltule 17x8 Zundapp 529
10.6830324 Schakelkogel 7mm Zundapp
Talen
Nederlands English Deutsch

Copyright © 2018 Zundapp en Kreidler onderdelen | Matton Oldtimers
Powered by SISD.nl